DEEL UW ERVARING

7.8

www.zoover.nl

8.8

www.google.nl

7.9

www.eurocampings.nl

9.4

www.facebook.com

Eten & Drinken

Op de camping kunt u heerlijk genieten van een lekkere lunch of uitgebreid diner. In ons eigen eetcafé worden diverse gerechten geserveerd. Laat u verrassen door onze uitgebreide drankenkaart.

Geef uw mening over Camping Mareveld

Vertel ons en de toekomstige bezoekers van Camping Mareveld over uw ervaring bij ons. Vertel ons niet alleen wat u leuk of minder leuk vindt maar ook waarom. Wees specifiek. Bent u ergens enthousiast over of ontevreden?

Vertel in uw review dan waarover u enthousiast of ontevreden bent. Wees niet te kort en niet te lang. Als u aangeeft hoe wij u kunnen bereiken, kunnen wij contact met u opnemen zodat wij onze service kunnen verbeteren of u bedanken voor het compliment.

Team Mareveld

Let op: indien u een review aanbiedt, kan deze op de website worden gepubliceerd.

  We gebruiken je informatie alleen om je een email terug te sturen (Privacy verklaring). En indien u een review aanbiedt, kan deze op de website worden gepubliceerd.

  RESERVEER NU ALVAST EEN PLEKJE

  Als geschenk voor ons 40 jarig huwelijks jubileum 2 overnachtingen in nr 24 Pipo en Mamaloe wagen (blauw); bij een temperatuur van tussen 30 en 35 graden celcius een ware beproeving vooral tijdens de nacht met alle ramen en deur open…..pfffff. ‘s morgens vroeg een rieten mand voor de deur met een compleet ontbijt, wat al iets van de warmte had geleden maar ok. Juul en zijn lieve echgenote zijn prima gastheren en dat is altijd belangrijk voor een goed draaiend bedrijf. We wensen jullie dan ook vanaf 7 juli als het vakantieseizoen begint alle sterkte maar ook plezier met alle camping- en daggasten en zullen zeker binnen afzienbare tijd weer eens komen happen en sappen wat je bij jullie zeker goed kunt.
  Bedankt en tot ziens,
  José en André Broyl uit Delft

  Wij reserveerden on-line, maar kenden de camping niet.
  Bij aankomst zijn we verrast door de vriendelijke ontvangst en leuke manier van omgang. Maar nog groter was de verrassing toen we op de staanplaats zelf waren, zo’n mooie leuke en verzorgde camping. Het sfeerlicht ‘s avonds is sprookjesachtig, sprookjesachtig is eigenlijk een mooie omschrijving voor de hele accomodatie.
  Het restaurant met prachtig buitenterras is in dezelfde stijl.
  Het eten is er met liefde klaar gemaakt dat proef je en dat zie je. En voor onze Belgische normen is dit alles aan zeer democratische prijzen.
  Bedankt dat we hier mochten verblijven en we hopen deze winter terug te komen.

  Dirk & Christ - Visitors

  Geweldige camping voor kleine kinderen! 4 dagen op deze camping gestaan. Wat een feest voor de kinderen. De camping heeft een grote speeltuin waaraan het campeerveld ligt. Je kunt dus lekker bij je tent blijven zitten terwijl de kinderen ravotten. Het sanitair is prima inorde, ik heb het nog nooit vies aangetroffen. Het eten in het restaurant is heerlijk, dus probeer dit absoluut! Toppertje voor mij en de kinderen!

  Nina

  Wij hebben hier afgelopen zomer 3 weken in een chalet gezeten! Wat een geweldige camping, lekker klein en overzichtelijk voor de kinderen. Autovrij, dus ze waren de hele dag rondjes aan het fietsen of zelf naar een geweldig leuke speeltuin. Allemaal gezinnen met jonge kinderen onder de 10 jaar, dus vriendjes genoeg! Leuke, klein zwembadje erbij waar ze heerlijk konden spatten! Huisje was echt superschoon, netjes onderhouden en lag nog best privé ! (Nr 17). Zelden zo schoon gezien, we voelden ons direct thuis. Op de camping een heerlijke restaurant tegen normale prijzen, wij hebben er meerdere keren zalig gegeten!
  Eigenaars zijn vriendelijk en vol grapjes en proberen je met alles te helpen! Omgeving is schitterend, heel veel mogelijkheden tot uitstapjes! Wij hebben genoten en zouden ZO weer terug willen!

  Marloes Kroon

  Leuke kindvriendelijke camping met een goede sfeer. Omgeving is geweldig.

  Inge van de Ploeg

  Een mooie kindvriendelijke camping. Onze laatste dag op deze camping.. Het is een nette kleine camping waar onze kinderen van 7 en 4 zich prima vermaken. Speeltuin en zwembad aanwezig. Een net restaurant met goed eten. Genoeg te doen in de omgeving je hoeft je niet te vervelen. Bijv.: Dagje Valkenburg, 3 landen punt, Dagje Maastricht…natuurhistorische museum.. Kasteel Hoensbroek….enz

  Maar nu het huisje…… We kwamen aanlopen zag er top uit kwamen binnen …. Nou wat een heerlijk luxe huisje zijn al in aardig wat chalet geweest maar voelden ons hier meteen thuis. Volgend jaar komen we weer!

  Danielle

  Fijn huisje gehuurd voor een midweek op een gezellige familie camping. Leuk speeltuintje, wel wat lastige speeltoestellen voor een kind van bijna 2. Dierenweide er bij. Erg leuk. Huisje had een ruime comfortabele zitkamer. Ook de slaapkamers waren prima. Een heerlijke midweek gehad. Opa en oma kregen een kampeerplekje tegenover ons huisje. Prima service en vriendelijke medewerkers. Kind vriendelijk en behulpzaam.

  Marije

  Mareveld, een leuke camping met een bijzonder gezellig restaurant erbij. De kok trekt eigen bouillon voor soepen en sauzen, en mooi rundvlees wordt in eigen droogkast “verouderd” en vervolgens geportioneerd verkocht.

  Leuke wandelingen in de omgeving en vlakbij Limburgs heuvelland en Maastricht. Goede kampeer voorzieningen.

  Peter van Es

  Mooi kleine rustige familie camping! Zeker voor een gezin met kinderen is het hier heerlijk! Ook het sanitair is keurig in orde en wordt regelmatig schoongemaakt. Wij hebben er een hele fijne vakantie.

  Bart Lakeman