Algemene voorwaarden

 1. Er worden uitsluitend toegelaten bezitters en huurders van tenten, caravans en chalets, wanneer zij in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs of een geldige kampeerkaart.
 2. Alle gasten dienen zich te melden bij receptie/woonhuis of aan de bar. Bezoekers dienen zich ook te melden en het bezoekerstarief van € 3,00 te betalen.
 3. Tenten en caravans mogen uitsluitend geplaatst worden in overleg met de leiding en dienen te allen tijden geplaatst te worden tussen 2 paaltjes waarop de pleknummers aangeduid zijn. Het doorgeven van de gekozen plek dient indien dit niet vooraf bekend is, achteraf doorgegeven te worden.
 4. Inchecken is vanaf 12.00 uur en uitchecken vóór 11.00 uur. Wenst men langer te blijven, dient hiervoor een vergoeding betaald te worden.
 5. Auto’s staan op de parkeerplaats, alleen bij aankomst en vertrek zijn auto’s toegelaten op het terrein.
 6. Van 22.00 uur tot 7.00 uur dient men zich van alle luidruchtigheid te onthouden.
 7. Radio’s en andere instrumenten mag men laten spelen op zodanige wijze dan anderen hierdoor niet gehinderd worden. Dit ter beoordeling van de leiding.
 8. Honden zijn toegelaten, mits aangelijnd. Het is verboden uw huisdier op het kampeerterrein uit te laten, dit mag alleen buiten het terrein of in het bosje.
 9. Gebruikers van het terrein zijn aansprakelijk voor door hen toegebrachte schade aan eigendommen van de beheerder.
 10. De campingleiding is NIET aansprakelijk voor ongevallen of diefstal op het terrein en parkeerplaats.
 11. Het zwembad is semi-openbaar en alleen te gebruiken door campinggasten. Het zwembad is zonder toezicht en duiken is niet toegestaan. De diepte van het zwembad is 1,40 mtr.
 12. Het is de kampeerder niet toegestaan, gaten of sleuven in de grond te maken, beplanting te snoeien of te vernielen.
 13. Wees voorzichtig met vuur. Barbecueën is toegestaan. Houd voldoende afstand van de beplanting, tenten en caravans. Gebruik alleen goedgekeurde gasflessen en gasslangen. Gasflessen dienen buiten de caravan te staan.
 14. Het gebruik van elektrische verwarmings- en kooktoestellen is niet geoorloofd. Stroom is 6 Ampere.
 15. De kampeerders zijn verantwoordelijk voor het in zindelijke staat houden van hun verblijfplaats, de toiletten en douches en in de omgeving liggende terreinen. Laat uw kinderen niet spelen in het toiletgebouw.
 16. De toeristische plaatsen zijn voorzien van riolering en een watertappunt.
 17. Huisvuil moet uitsluitend in gesloten plastic zakken gedaan worden. Volle zakken dient men zelf in de container te deponeren bij de 2e uitgang van de camping. Papier en glas wordt gescheiden. De afvalbak bij de afwasplaats is uitsluitend bedoeld voor kookresten uit pannen etc.
 18. Post kan afgehaald worden bij de bar of receptie/woonhuis.
 19. Afrekenen dient uiterlijk de dag voor vertrek te gebeuren.

We wensen jullie een plezierig verblijf op onze camping.