KAMPEREN

Genieten van het leven te midden van de natuur én in alle vrijheid met eigen tent, caravan of camper.

Mareveld biedt een 40-tal luxe staanplaatsen, waarvan 30 in een care rondom speeltuin en speelveld, ideaal dus voor gezinnen met kleine kinderen. Auto’s mogen niet op het kampeerterrein geparkeerd worden, deze staan op de parkeerplaats buiten het terrein.

Kampeerplek

Kom ook genieten van een kampeervakantie met uw eigen caravan, tent, vouwwagen, camper of andere kampeerunit op de gezelligste en kindvriendelijke camping van Limburg.

  • Oppervlakte : 80 m²
  • 40 luxe staanplaatsen
BEKIJK DETAILS

Van alle gemakken voorzien

Onze kampeerplekken hebben een oppervlakte van ca. 80 m2 en zijn elk voorzien van: Stroomaansluiting 6 Amp. (eurostekker), afvoer naar het riool en hebben een watertappunt.

  • Autovrije camping
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Wifi
  • 600 mtr. van busstation
  • 1 km van supermarkt
  • 1 km van tennisbaan
  • 5 km van NS station
RESERVEER NU ALVAST EEN PLEKJE

GASTENBOEK

Lees alle reviews

Prima kleine camping met een fijne ontvangst. Van alle gemakken voorzien en leuk aangelegd. Leuke bar en net restaurant.

Ben Rubingh

Wij hebben hier afgelopen zomer 3 weken in een chalet gezeten! Wat een geweldige camping, lekker klein en overzichtelijk voor de kinderen. Autovrij, dus ze waren de hele dag rondjes aan het fietsen of zelf naar een geweldig leuke speeltuin. Allemaal gezinnen met jonge kinderen onder de 10 jaar, dus vriendjes genoeg! Leuke, klein zwembadje erbij waar ze heerlijk konden spatten! Huisje was echt superschoon, netjes onderhouden en lag nog best privé ! (Nr 17). Zelden zo schoon gezien, we voelden ons direct thuis. Op de camping een heerlijke restaurant tegen normale prijzen, wij hebben er meerdere keren zalig gegeten!
Eigenaars zijn vriendelijk en vol grapjes en proberen je met alles te helpen! Omgeving is schitterend, heel veel mogelijkheden tot uitstapjes! Wij hebben genoten en zouden ZO weer terug willen!

Marloes Kroon

De sfeer van Mareveld is fantastische, het eten is werkelijk heerlijk en de service is super. Een restaurant 250 kilometer van huis en onze favoriet! Dit met een heerlijke knusse camping.

Joanne Peerdeman

Wij reserveerden on-line, maar kenden de camping niet.
Bij aankomst zijn we verrast door de vriendelijke ontvangst en leuke manier van omgang. Maar nog groter was de verrassing toen we op de staanplaats zelf waren, zo’n mooie leuke en verzorgde camping. Het sfeerlicht ‘s avonds is sprookjesachtig, sprookjesachtig is eigenlijk een mooie omschrijving voor de hele accomodatie.
Het restaurant met prachtig buitenterras is in dezelfde stijl.
Het eten is er met liefde klaar gemaakt dat proef je en dat zie je. En voor onze Belgische normen is dit alles aan zeer democratische prijzen.
Bedankt dat we hier mochten verblijven en we hopen deze winter terug te komen.

Dirk & Christ - Visitors

Faciliteiten

Alle faciliteiten op de camping zullen zeker zorgen voor een aangenaam verblijf.  De kleine gasten vermaken zich prima in de speeltuin of het zwembad. De oudere gasten kunnen zorgeloos genieten in ons eetcafé of op het bijbehorende terras.

Eten & Drinken

Op de camping kunt u heerlijk genieten van een lekkere lunch of uitgebreid diner. In ons eigen eetcafé worden diverse gerechten geserveerd. Laat u verrassen door onze uitgebreide drankenkaart.