Feedback

Vertel ons wat u van onze website, ons bedrijf, onze producten of onze services vindt. Hieronder kunt u enkele reacties van onze tevreden gasten lezen.

In een chalet van familie was het verblijf super!

De paardjes, ganzen, kippen en zwijntjes worden door de peuter gewaardeerd. En ook de speeltoestellen (o.a. een glijbaan, een trampoline en schommels) zijn goed bevonden :) Het zwembad is klein, onverwarmd en minimaal 0,70 cm diep. Er zit geen apart kinderbadje bij.

Kristel Willemsen
met jonge kinderen

Heerlijke vakantie gehad!

Camping Mareveld is rustig, groen, kindvriendelijk en autovrij.
Er is een groot veld waar tenten/caravans omheen staan; gezellig en toch privacy. Voetbalgoals en volleybalnet op het veld. Trampoline ingegraven.
Verwarmd zwembad(je), sanitair is netjes, 5 dagen/week animatie (+/- 2 uur/ keer), prachtige speeltuin met kabelbaan, 'kidshole' met tv (tv is alleen voor kinderen, dus geen Olympische spelen gezien).
Wifi (betaald).
Aardige eigenaren; wij moesten een nieuw slot voor de caravan ivm afgebroken sleutel en de eigenaar heeft adressen opgezocht waar we een nieuw slot zouden kunnen krijgen.
Prima voor gezinnen met kinderen (tot +/- 12 jaar).
Prachtige wandel- en fietsroutes in de buurt.
Wij hebben op de door ons gereserveerde plek gestaan!
Een aanrader!

Marlies
met jonge kinderen

Geweldige camping voor kleine kinderen!

4 dagen op deze camping gestaan. Wat een feest voor de kinderen. De camping heeft een grote speeltuin waaraan het campeerveld ligt. Je kunt dus lekker bij je tent blijven zitten terwijl de kinderen ravotten. Het sanitair is prima inorde, ik heb het nog nooit vies aangetroffen. Het eten in het restaurant is heerlijk, dus probeer dit absoluut! Toppertje voor mij en de kinderen!

Pascal-Nina
met jonge kinderen

Wat een heerlijke camping

Met 5 personen 4 dagen op deze camping gestaan. 2 in een camper en de andere 3 in 2 pipowagens die er fantastisch leuk uitzien. kampeerplek op het grote veld heerlijk groot. Althans in de lengte. De buren staan heel dichtbij maar daar hebben we geen last van gehad. Personeel supervriendelijk en een fantastische kok in het restaurant die ons een heerlijk diner heeft voorgezet. Ook het terras met gashaard erg gezellig. Sanitair schoon en prima. Camping ligt aan Pieterpad dus prima voor de mensen die dat pad lopen. Al met al een heerlijke vakantie gehad daar en we komen er zeker weer terug. Al was het maar voor de leuke ober.

Ankhobo
met vrienden

Geweldig genoten!

Wij hebben hier afgelopen zomer 3 weken in een chalet gezeten! Wat een geweldige camping, lekker klein en overzichtelijk voor de kinderen. Autovrij, dus ze waren de hele dag rondjes aan het fietsen of zelf naar een geweldig leuke speeltuin. Allemaal gezinnen met jonge kinderen onder de 10 jaar, dus vriendjes genoeg! Leuke, klein zwembadje erbij waar ze heerlijk konden spatten!
Huisje was echt superschoon, netjes onderhouden en lag nog best privé ! (Nr 17). Zelden zo schoon gezien, we voelden ons direct thuis. Op de camping een heerlijke restaurant tegen normale prijzen, wij hebben er meerdere keren zalig gegeten!
Eigenaars zijn vriendelijk en vol grapjes en proberen je met alles te helpen!
Omgeving is schitterd, heel veel mogelijkheden tot uitstapjes! Wij hebben genoten en zouden ZO weer terugwillen!

Marloes Kroon
met jonge kinderen

Al 5 keer geweest

Nu deze zomer voor de 5de keer geweest.
Zwembad is niet echt verwarmd maar de kinderen vinden dat niet zo erg onze dochter van 7 was er niet uit te krijgen dit jaar en hiervoor ook.
Animatie tijdens de vakantie is erg leuk en wisselend.
Sanitar word ook goed bij gehouden.
Voor de kinderen hoeven we nergens anders heen.

Sonni
met jonge kinderen